COMPANIA NOASTRA

Compania Eros Properties te ajută să-ți trăiești visul, să-ți găsești casa ideală. Agenții noști au peste 10 ani de experiență în domeniu, iar munca pe care o prestăm pentru clienții noștri înseamnă în primul rând calitate, constanță și încredere.

Eros Properties acoperă toate ramurile real estate, atât vânzări cât și închirieri de proprietăți. rezidențial office și comercial. Agenția oferă spre închiriere/vânzare în special proprietăți rezidențiale noi în zona centrală (Piața Unirii, Piața Victoriei, Piața Romană ori Herăstrău) și de nord a Bucureștiului (Pipera, Voluntari, Tunari), dar încercăm să ne ajutăm clienții și dacă au o cerere personalizată.

SERVICIILE NOASTRE

Funcționăm ca o companie de servicii de brokeraj imobiliar cu servicii complete și de lux. Pe lângă partea de scouting (examinare, inspectare a proprietăților) colaborăm și oferim câteva servicii foarte prețioase cum ar fi:

  • Obținerea celor mai bune oferte și soluții de finanțare (putem negocia pentru dumneavoastră serviciile de finanțare),
  • Consultanță și research pe partea juridică (verificăm situația juridică a imobilului/terenului/clădirii și acordăm asistență juridică clientului pe tot parcursul procesului de vânzare-cumpărare)
  • Soluții de Properties și Facility Management
  • Rezolvăm problemele birocratice (alergăm noi pentru dumneavoastră)
  • Colaborăm cu cei mai buni notari

Serviciile Eros Properties sunt orientate spre client, avem strategii de marketing geniale și inovatoare, practici de afaceri scrupuloase și case spectaculoase care te ajută să-ți îndeplinești visul de a deveni proprietar sau chiriaș cât mai curând posibil.

MOTTOUL NOSTRU

Fie că îți dorești o garsonieră, un apartament de două, trei sau patru camere ori un penthouse noi ți-l vom găsi! Te ajutăm să dai sens cuvântului ”acasă”.

ALEGE CASA POTRIVITA

Lucrăm direct cu clienții noștri pentru a asigura satisfacția în găsirea noii lor case.

VIZUALIZAȚI PROPRIETĂȚILECONTACTATI-NE
You have already added 0 property

Login

Register